För våra medlemmar

'Respektera massage'

Organisationen Respect Massage

Om du, som är massör, medicinsk massageterapeut, naprapat, kiropraktor eller annan typ av kroppsterapeut, vill stödja organisationen Respect Massage kan du göra det genom att köpa något, några eller alla klistermärken som du ser här intill.
Genom att sätta upp dem där de syns bra bidrar du till att du och alla andra yrkesmassörer skall slippa alla former av respektlöshet på arbetet.

Respect Massage är en organisation från USA som vill samla massörer över hela världen under ett och samma budskap. Nolltolerans.

I Sverige står YrkesMassörernas Förbund som organisatör för Respect Massage.
YMF företräder enbart av BSM certifierade Massörer och av BMM certifierade Medicinska Massageterapeuter som jobbar ständigt för att förbättra miljön för massöryrkena i Sverige och i Norden.
Vårt slutgiltiga mål är att alla yrkesmassörer blir respekterade i sitt yrkesutövande, massörer har valt sitt yrke för att hjälpa andra människor och bidra till en förändring gällande folkhälsan.
Respektera yrket och professionalismen hos yrkesmassörer!
NR 1: Klistermärke med svart text och vit bakgrund 7,5 x 7 cm 70kr/st.
NR 2: Klistermärke med röd & Svart text på vit bakgrund 14 x 3.5 cm 70kr/st.
NR 3: Fönstermärke med vit text och genomskinlig yta 10 x 9.5 cm 70kr/st.
NR 4: Klistermärke med röd text och vit bakgrund 10 x 9.5 cm 70kr/st.
Mix av alla klistermärken 200kr
Beställ genom att betala rätt belopp till BG: 832-3073 Märk med RM och skicka sedan ett mail till ledamot@yrkesmassorerna.se med inbetalningskvitto och ange vilket märke du vill ha eller alla och ditt namn och adress så kommer det ett brev inom ett par dagar.
Gå gärna med i FB-gruppen Respect massage.
Där du får tips och råd hur du kan hantera olika situationer.