Våra

Samarbetspartners

Yrkesförbundet Massörerna samarbetar med flera skolor och organisationer för att stärka massagens status i samhället.

Curexgruppen

Vi hjälper företag med hälsoinvesteringar som ger företaget både friskare personal och större vinster!
Hos oss får du löpande fortbildningar, stimulerande utmaningar och trevligt umgänge med vårt team på ca 50 personer på Curexgruppen.
Nu söker vi massörer för arbete ute hos kund: http://curexgruppen.se/jobba-hos-oss/

Svenska Hälsoteamet-Kvalitetsutbildningar som förändrar liv!

Svenska Hälsoteamet har de senaste 25 åren utbildat över 14 000 elever inom hälsa, personlig utveckling, massage och friskvård i hela landet.

Team Lars Massage

Din personliga massör på jobbet. Vår mission är att genom riktad friskvård få dig att hålla dig i form och trivas med livet. Så fort du behöver vår hjälp, rycker vi ut. Se oss gärna som  ”vardagens hjältar”. Om du mår bra gör vi det också.

Branschrådet Svensk Massage

är sedan 1998 en av Sveriges största hälso- och friskvårdsorganisationer. Vi samlar skolor, företag, organisationer och ca 14 000 certifierade massörer och samverkar för att värna massörers yrkesskicklighet, branschens seriositet och kvalité.

Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi

Det självklara yrkesförbunden för manuella terapeuter som är
av Branschrådet Svensk Massage certifierade massörer och av Branschorganisationen Medicinsk Massageterapi certifierad medicinsk massageterapeut.
BMM är en organisation som drivs av medicinska massageterapeuter i Malmö. BMM har som syfte att värna om Medicinska Massageterapeuters yrkesskicklighet. BMM är opinionsledande och språkrör för MMT till massmedia och allmänhet i Sverige. BMM certifierar Medicinska Massageterapeuter, efter godkänd utbildning. Alla yrkesverksamma medlemmar hos BMM är behandlingsskadeförsäkrade. BMM är en del av Svensk Massage.

Hantverkarna är Sveriges näringslivsorganisation för hantverksföretag och hantverksföreningar.

Vi är en partipolitisk obunden organisation som värnar hantverket och hantverkarna i hela landet. Vi arbetar för att statusen och villkoren för hantverket och hantverkarna ska förbättras på alla områden. Arbetet är branschöverskridande mellan våra medlemsgrupper. Tillsammans talar vi med en röst. Tillsammans är vi Hantverkarna.

Småföretagarnas Riksförbund

är en intresseorganisation, skapad och driven av småföretagare för småföretagare. Vi vill göra småföretagarens vardag enklare, lönsammare och tryggare – och det vill vi göra idag – inte i morgon.

Bergqvist har yrkesutbildningar till massageterapeut och personlig tränare. 

Vår skola har massageutbildningar och kurser i massage på alla nivåer, från yrkesutbildningar till massageterapeut ner till 2-dagars massagekurser för nybörjare. Vi anordnar också ett antal vidareutbildningar för massageterapeuter.
Inom personlig träning har vi en yrkesutbildning till licensierad Personlig tränare och vi har också fristående utbildningar till Diplomerad Coach och Kost- och näringsrådgivare.