Förbundet

STYRELSEN

Vår styrelse

Tone Lyche

Ordförande
ordforande@yrkesmassorerna.se

Tone är utbildad på Axelsons och är sen 2017 även kinesiolog. Hon har varit förbundets ordförande  sedan 2016.  Tone vill höja vår status och lön, det var bland annat därför hon kom upp med ordet Yrkesmassör, som nu används av hela branschen. Hennes vision är att vi får en plattform och status i det stora arbetet ”folkhälsa” där hon ser att vi kan avlasta vården på många sätt. Detta mål ska vi nå genom samarbeten med andra förbund, samtal och information till politiker och allmänhet.

Annika Wallander fd. Söderlund

Vice ordförande
viceordforande@yrkesmassorerna.se

Annika har verkligen visat framfötterna under sitt första år i styrelsen. Vi ser fram emot att se hur hon tar tag i sina nya uppgifter som viceordförande. Annika är massageterapeut sedan 2009, Medicinsk laserterapeut sedan 2020 och fick Mästarbrev i Massöryrket 2022.

Therese Gullberg

Sekreterare
sekreterare@yrkesmassorerna.se

 

 Efter 18 år i IT branschen, massor av stress och press kände jag att det var nog. Massage har funnits som ett inslag i hela mitt liv, även intresset för hälsa, hudvård och kosmetik, vilket gjorde att jag gick kurser redan från 18 års ålder. Jag omskolade om mig till diplomerad medicinsk massageterapeut 2014-15, och är certifierad massör från branschrådet Svensk Massage sedan sommaren 2015. Jag har vidareutbildat mig och min portfölj med behandlingar utökas successivt. I november 2022 fick jag mitt Gesällbrev för massageyrket. 

Dagny Isberg

Ansvarig för webbshop
webbshop@yrkesmassorerna.se

Verksam som Medicinsk Massageterapeut i Kungsbacka. Examinerades och certifierades från Yrkeshögskolan/Bergqvist i Linköping 2019.
Med 20 års erfarenhet från arbetsmiljöarbete på större företag, bland annat inom rollen som HR konsult och HR chef (Human Resources), hoppas jag kunna bidra till att driva yrkesmassörernas intressen i dialogen med och mellan olika aktörer kopplat till friskvårdsbidrag, företagsmassage och övrig hälsoutveckling på företag. 

Lollo Sundbrandt

Kassör
ekonomi@yrkesmassorerna.se

Nyutbildad certifierad massageterapeut och håller tilll på Medborg massage & friskvårdcenter AB i Mjölby.Jag fick äran att vara med i denna styrelse då jag har ett brinnande intresse för vår bransch. Jag vill kunna vara med och kämpa för vår bransch att öka  förståelse, engagemang och villkor för de olika institutioner vi dagligen möter på. Jag ser framemot mitt första år tillsammans med denna styrelsen mot vägen att förbättra vår bransch villkor och öka förståelsen för vad vårt arbete innebär! 

Emilia Levin

Suppleant - Ansvar för hemsida
hemsida@yrkesmassorerna.se

Jag är ett träningsfreak som älskar att arbeta med människor. Sedan 2020 driver jag mitt eget företag som medicinsk massageterapeut och personlig träning. 

Suppleant

Monika Söder

Suppleant
suppleant@yrkesmassorerna.se

Egen företagare sedan 2011, är utbildad Hälsopedagog, kostrådgivare, massageterapeut, cert. Massör, cert. Idrottens Fystränare, Lymfmassör och innehar Mästarbrev i massöryrket (har flera titlar till 😉)